Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n eurohaaveille valtava kolaus! – ten Hag: “Näin ei pitäisi käydä”

Erik ten Hag
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester Unitedin johto suli Burnleya vastaan pelin loppuhetkillä. Erik ten Hag näki suojattiensa otteissa paljon hyvää, mutta kirosi johtoaseman menettämistä.

Lauantain valioliigakierroksen jälkeen alkaa näyttämään entistä vahvemmin siltä, ettei Manchester United pelaa ensi kaudella europelejä.

Parhaillaan käynnissä oleva Aston Villan ja Chelsean välinen ottelu vaikuttaa osittain myös ManU:n saumoihin, mutta kävi iltapelissä miten tahansa, Unitedin portaat eurokentille ovat äärimmäisen jyrkät.

Joukkueen tilanne olisi näyttänyt voitolla aavistuksen verran paremmalta, mutta Burleya vastaan hankittu johtoasema suli lopussa Andre Onanan erheen takia. Erik ten Hag ei silitellyt omiensa päitä taiston tauottua.

– Olemme tietenkin pettyneitä. Jos pitkän ajanjakson aikana, kun hallitset, luot paljon mahdollisuuksia ja siirryt johtoasemaan, mutta sitten annat sen lopulta pois, se on ilmeistä.

– Me aloitimme pelin vahvasti, mutta ensimmäisen puoliajan jälkipuoliskolla menetimme hallinnan. Tulimme takaisin peliin mukaan ja meillä oli myös hyviä tilanteita, mutta Andre (Onana) pelasti meidät pari kertaa.

– Toinen puoliaika oli taas meidän, ja meillä oli paljon mahdollisuuksia, mutta lopulta annoimme pelin pois. Se on hyvin turhauttavaa. Näin ei pitäisi käydä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga