Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

PSG:n megatalentti tehnyt päätöksen jatkostaan! – Jättimäinen diili julki!

Warren Zaire-Emery
AOP

PSG on tehnyt tärkeän kiinnityksen tulevaisuuden kannalta. Joukkueen valovoimaisimpiin pelaajiin tällä kaudella kuulunut Warren Zaire-Emery on lyönyt puumerkkinsä jatkopahviin. Vastikään täysikäistyneen keskikenttäpelaajan on määrä jatkaa Parc des Princesillä vuoteen 2029 asti.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Ranskan mahtiseura PSG on suurella todennäköisyydellä matkalla kohti Kylian Mbappen jälkeistä aikaa. Joukkueen megastaran ollessa suuntaamassa kohti uusia haasteita, muille vastuunkantajille avautuu lisää tilaisuuksia loistaa.

Todellista läpimurtokautta pelaava Warren Zaire-Emery on noussut raketin lailla esiin, vaikkei hänestä todennäköisesti kehkeydykään Mbappen veroista maalinsylkijää.

Keskikentällä operoiva Zaire-Emery, on joka tapauksessa äärimmäisen monipuolinen pelaaja, jonka kehityskäyrä osoittaa jyrkästi ylöspäin. Nuorukaisen palvelukset ovat herättäneet paljon kiinnostusta ympäri Eurooppaa, sillä hänen otteensa ovat pysyneet äärimmäisen tasaisina.

PSG:n avauskokoonpanossa paikkansa sinetöinyt Zaire-Emery on pelannut tällä kaudella 25 ottelua Ligue 1:ssä, jonka lisäksi vyölle on kertynyt myös 9 Mestarien liigan ottelua.

Pelaaja on nyt tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan ja allekirjoittanut vuoteen 2029 asti ulottuvan jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1