Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU viemässä Bayernin siirtokohteen? – Barcan tähdestä Raphaël Varanen korvaaja?

Ronald Araujo, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan puolustaja Ronald Araujo on yksi Manchester Unitedin ensisijaisista tavoitteista tänä kesänä. United on raportoidusti valmis käyttämään uruguaylaisen hankintaan merkittävän rahasumman.

Manchester United on ollut pitkään kiinnostunut 25-vuotiaasta Ronald Araujosta. Valioliigaseura yritti hankkia häntä riveihinsä jo kaksi vuotta sitten, mutta FC Barcelonan puolustaja päätti tuolloin jäädä Camp Noulle.

ManU on kuitenkin edelleen kiinnostunut Araujosta ja on valmis tekemään hänestä tänä kesänä valtavan tarjouksen. Tuoreiden lähteiden mukaan englantilaiset ovat valmiita lähtemään tarjouskilpaan niin ikään uruguaylaisen perässä olevan Bayern Münchenin kanssa.

Bayern on tiettävästi valmis maksamaan Araujosta 80 miljoonaa euroa, mutta Manchester United on valmis menemään vielä pidemmälle tarvittaessa.

Araujon sopimus Barcelonan kanssa ulottuu vuoteen 2026, ja hän neuvottelee seuran kanssa sopimuksen jatkamisesta, mutta United olisi valmis maksamaan korkeampaa palkkaa.

Barca haluaa pitää pelaajastaan kiinni, mutta ymmärtää myös tämän jälleenmyyntiarvon.

ManU tavoittelee kesän aikana vähintään yhtä korkean profiilin topparia, sillä Raphaël Varane on todennäköisesti jatkamassa uraansa Old Traffordin ulkopuolella.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga