Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Chelsea tähyää jo kolmatta kaappausta Manchester Citystä!

Jack Grealish, Manchester City.
AOP

Chelsean kerrotaan lähteiden mukaan keskustelleen sisäisesti yllättävästä vaihtoehdosta kesän siirtomarkkinoita silmällä pitäen. Manchester Cityn Jack Grealishin kerrotaan kiinnostavan Stamford Bridgellä.

Chelsea on tehnyt viime aikoina menestyksekkäästi hyviä kauppoja Man Cityn kanssa, sillä viime kesänä joukkue kaappasi nuoren pelintekijän Cole Palmerin. Toissa vuonna oli puolestaan kokeneen englantilaishyökkääjän Raheem Sterlingin vuoro siirtyä Etihadilta Lontooseen.

Nyt Bluesin katseet ovat CaughtOffsiden mukaan kohdistuneet Citizensiä edustavaan Jack Grealishiin.

Grealish voisi olla toinen kelpo hankinta Chelsealle, mutta tiettävästi asia ei ole vielä edennyt. Entinen Aston Villa -kippari on joka tapauksessa yksi nimi, josta on keskusteltu sisäisesti mahdollisena vaihtoehtona seuralle.

Muutama vuosi sitten Chelsean fanit olisivat varmasti antaneet mitä tahansa nähdäkseen Grealishin kaltaisen pelaajan liittyvän joukkueeseen, mutta voidaan sanoa, että hän ei ole aivan vastannut odotuksiin siirryttyään Etihadille.

Miehen puolustukseksi voidaan kuitenkin sanoa, että rooli on muuttunut rajusti sitten Villa-vuosien, eikä vastuuta ole tullut samalla tavalla.

Chelseassa minuutteja olisi luultavasti luvassa, mutta tässä vaiheessa siirto näyttää kuitenkin melko kaukaiselta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset