Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Ligue 1:n komeetta lähtökuopissa! – Vetääkö Arsenal pisimmän korren?

Jalkapallo
Unsplash

Arsenalin siirtokohde Youssouf Fofana on kieltäytynyt sulkemasta pois mahdollisuutta siirtyä pois Monacosta kesällä. Pelaaja myöntää, että hänen tulevaisuutensa voi riippua siitä, varmistaako seura paikan Mestarien liigassa.

Arsenal haluaa vahvistaa keskikentän vaihtoehtojaan ennen seuraavan kauden alkua. Joukkueen kerrotaan pitävän Youssouf Fofanaa potentiaalisena vahvistuksena keskikentän keskustaan keventämään Declan Ricen, Martin Odegaardin, Thomas Parteyn ja Jorginhon kaltaisten pelaajien kuormitusta.

AS Monacoa edustava Fofana on tällä kaudella ollut yksi Ligue 1:n vakuuttavimmista keskikenttäpelaajista, ja hänen joukkueensa on hyvissä asetelmissa sarjataulukossa toisena mestari Paris Saint-Germainin takana. Spekulaatiot Fofanan lähdöstä ovat kuitenkin lisääntyneet viime viikkoina.

Ranskan paidassa 17 A-maaottelua pelanneen Fofanan uskottiin vaihtavan jo viime vuonna maisemaa, mutta hän päätti tuolloin jäädä vielä yhdeksi kaudeksi Monacoon Fulhamin vahvasta kiinnostuksesta huolimatta.

Arsenalin lisäksi myös PSG:n, Atletico Madridin ja AC Milanin ostoslistalla oleva Fofana kommentoi tulevaisuuttaan seuraavasti:

– Emme ole vielä puhuneet asiasta urheilujohtajan kanssa.

– Hän antaa minun pelata kauden loppuun, jotta mielessäni ei olisi liikaa asioita. Jos lähden Ranskan maajoukkueen mukana EM-kisoihin, puhumme siitä palattuani. Emme ole pohtineet asiaa. Mestarien liigaan selviytyminen saattaa vaikuttaa tilanteeseen.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1