Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Onko tässä Arne Slotin ensimmäinen hankinta Poolin managerina? – “Haluan nähdä hänen pelaavan pokaaleista”

Arne Slot saattaa siirtyä Liverpoolin peräsimeen.
AOP

Feyenoordia käskyttävän Arne Slotin on määrä astua Jürgen Kloppin tilalle Liverpoolin manageriksi tulevan kesän aikana. Entinen Feyenoord-pelaaja Kaj Ramsteijn on sitä mieltä, että Slotin tulisi houkutella mukaansa nykyinen Barca-tähti.

Entinen Feyenoord-pelaaja Kaj Ramsteijn, uskoo, että Frenkie de Jong ja Arne Slotin sopisivat täydellisesti yhteen Anfieldillä. Ramsteijn kehottaa todennäköisesti pian virkaan astuvaa Liverpool-pomoa hankkimaan Barcelonan keskikenttäpelaajan.

Tämänhetkisen tiedon mukaan Slot nimetään Liverpoolin uudeksi manageriksi virallisesti sen jälkeen, kun seurat pääsivät asiasta väitetysti sopuun perjantain aikana.

Feyenoord torjui alun perin Liverpoolin 7,7 miljoonan punnan sopimustarjouksen. Punaiset kuitenkin korottivat panoksia 1,7 miljoonalla punnalla, joka näyttää muuttaneen hollantilaisseuran johdon mielipiteen.

– Arne Slot Liverpooliin ja Frenkie de Jong mukaan.

– Luulisin, että se olisi hänelle (de Jong) riittävän hyvä seura. Mielestäni Frenkie on niin hyvä, että haluan nähdä hänen pelaavan pokaaleista. Tietysti hänestä tuli mestari viime vuonna, mutta jos Real Madrid signaa Kylian Mbappén ensi kesänä…

– Silloin he voittavat mestaruuden ylivoimaisesti seuraavien viiden kauden aikana. Varsinkin kun otetaan huomioon FC Barcelonan taloudellinen tilanne.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset