Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Napolin kotipyhätössä huima näytelmä! – Dramaattinen kamppailu päättyi pistejakoon!

Napoli
Pixabay

Serie A:ssa nähtiin äärimmäisen jännittävä kamppailu sunnuntaina, kun Napoli sai vieraakseen kovassa nosteessa olevan AS Roman. Tasainen kamppailu tarjosi viihdettä koko rahan edestä ottelun päättyessä lopulta 2-2 tasapeliin.

Diego Armando Maradona Stadionilla nähtiin todellinen huippukohtaaminen, kun Napoli isännöi AS Romaa. Viime kaudella mestaruutta juhlinut Napoli on jäänyt tällä kaudella todella kauas parhaastaan ja joukkue lähti Roma-peliin niskassaan nöyryyttävä tappio Empolia vastaan.

Sarjan ylempään keskikastiin jämähtänyt Napoli lähtikin Romaa vastaan pelaamaan lähinnä kunniasta, sillä viime keväänä Scudettoa juhlinut ryhmä on jäämässä näillä näkymin kokonaan europelien ulkopuolelle.

Roma käy puolestaan edelleen tiukkaa taistelua Mestarien liigapaikoista. Sarjan viidentenä majaileva Giallorossi lähti Napolia vastaan kohtuullisen hyvistä asetelmista, mutta täysi pistepotti jäi lopulta haaveeksi.

Paulo Dybala vei vieraat johtoon vajaan tunnin kohdella, mutta Mathias Olivera tasoitti puntit vain hetkeä myöhemmin. Victor Osimhen nostatti kotijoukkueen toiveita kolmesta pisteestä osuttuaan pilkulta 84. minuutin jälkeen.

Tammy Abraham vastasi kuitenkin Roman tasoituksesta varsinaisen peliajan loppuhetkillä. Näin ollen ottelu päättyi pistejakoon, joka tuskin lämmittää suuresti kummankaan leiristä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A