Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-ikonien välienselvittelylle täystyrmäys: “Epämiellyttävää nähdä tuollaista”

Gary Neville
AOP

Mohamed Salahin ja Jürgen Kloppin välinen suukopu on ollut lähipäivinä yksi Britteisaarten suurimmista urheilu-uutisista. Asiantuntija Gary Neville kertoo oman näkemyksensä Liverpool-kaksikon selkkauksesta.

Liverpoolin mestaruustoiveet saivat lauantaina jälleen kovan iskun, kun West Ham ylsi tasapeliin tiukan taistelun jälkeen. Reds oli käytännössä pakkovoiton edessä pitääkseen tittelihaaveensa elossa.

Liverpoolin kausi, joka jää Jürgen Kloppin viimeiseksi, on päättymässä suureen pettymykseen. Joukkue tavoitteli kauteen lähdettäessä neljää eri pokaalia, mutta Carabao Cupin voitto on jäämässä punaisten ainoaksi pystiksi.

Liverpoolin ongelmat korostuivat Lontoon olympiastadionilla viikonloppuna, kun Klopp ja Mohamed Salah kävivät kiivasta sananvaihtoa sivurajan tuntumassa. Darwin Nunezin oli astuttava paikalle ja erotettava kaksikko toisistaan.

Asiantuntija Gary Neville antoi tuomionsa tapauksesta, eikä Manchester United -uskollisuudestaan huolimatta ollut iloinen Liverpoolin kaksikon riitelystä.

– On epämiellyttävää nähdä tuollaista uskomattoman managerin ja uskomattoman pelaajan välillä. Minulle tapahtui sama Manchester Unitedissa muutaman kerran, Neville kertoi Daily Mailin mukaan.

– Tilanteessa on vain yksi voittaja, mutta ongelma on se, että manageri on lähdössä, mikä auttaa hieman Salahia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga