Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Ancelottilta tyhjentävä vastaus City-tähden väitteisiin: “Me olemme joukkue, joka tuntee tämän kilpailun historian”

Carlo Ancelotti
AOP

Real Madrid eteni Mestarien liigan välieriin pudottamalla Manchester Cityn kahden huikaisevan osaottelun jälkeen. Bernardo Silva antoi oma näkemyksensä Los Blancosin pelitavasta, johon Carlo Ancelotti nyt vastaa.

Real Madrid ja Manchester City kohtasivat kolmantena peräkkäisenä vuonna Mestarien liigan pudotuspeleissä. Kahtena edellisvuonna tämän otteluparin voittaja on juhlinut koko kilpailun voittoa.

Toissa vuonna Madrid oli etevämpi, kun taas viime vuonna oli Cityn vuoro juhlia seurahistoriansa ensimmäistä UCL-kruunua.

Englantilaiset olivat vahvoilla myös tänä vuonna, mutta Los Blancos näytti jälleen suuruutensa tärkeimmillä hetkillä ja nappasi jatkopaikan itselleen.

Cityn tähtipelaaja Bernardo Silva, joka epäonnistui omassa yrityksessään rangaistuspotkukilpailuun venyneessä toisessa osaottelussa, kommentoi hiljattain Madridin pelaamista.

– Real Madrid on outo joukkue. Joskus tuntuu siltä, että ottelu on täysin hallinnassa, mutta sitten he lähtevät kahteen vastahyökkäykseen ja tekevät kaksi maalia. He ovat niin nopeita ja vahvoja vastahyökkäyksissä, että heitä on vaikea pysäyttää.

Carlo Ancelotti vastaa nyt Silvan kommentteihin.

– Me emme ole outoja. Olemme joukkue, joka tuntee tämän kilpailun historian.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga