Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Bayernin laitahyökkääjä luottavaisena Madridin kimppuun! – “Espanjalaisena tämä on minulle erityinen ottelu”

Bayern München
Pixabay

Real Madrid valmistautuu kohtaamaan Bayern Münchenin Mestarien liigan välierän ensimmäisessä osaottelussa myöhemmin tänä iltana Saksassa. Baijerilaisten laitahyökkääjä Bryan Zaragoza kertoo joukkueen lähtevän peliin täynnä itseluottamusta.

Bayern München selviytyi Mestarien liigan neljän parhaan joukkoon pudotettuaan Arsenalin edellisellä kierroksella. Real Madrid puolestaan pääsi puolivälierissä ohi kilpailun viime vuonna voittaneesta Manchester Citystä.

Cityn pudottaminen ja Real Madridin historia kilpailussa tuo sille etukäteisarvioissa suosikin aseman myös Bayernia vastaan.

Bryan Zaragoza on kuitenkin luottavainen, että Bayern München pystyy laittamaan Carlo Ancelottin miehistön koville.

– Tiedämme, että Real Madrid on hieno joukkue ja että Mestarien liigassa he ovat yksi suurimmista, kuten mekin. Tämä otteluparissa mahdollisuudet ovat kuitenkin täysin 50-50, Zaragoza kommentoi Madrid Universalin mukaan.

– Olemme pukuhuoneessa innostuneina ja vakuuttuneita siitä, että voimme voittaa ja se on ainoa tavoitteemme. Joukkueen sisällä vallitsee odottava tunnelma ennen peliä.

– Espanjalaisena tämä on minulle erityinen ottelu, sillä kaikki haluavat päästä pelaamaan tällaisia pelejä pienestä pitäen. Olemme kaikki äärimmäisen keskittyneitä ja innoissamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga