Mestarien liiga

Bayern München ja Real Madrid jättivät kaiken auki toiseen osaotteluun – Ancelotti: “He olivat parhaimmillaan, me emme”

Carlo Ancelotti, päävalmentaja, Real Madrid.

Real Madridilla on hyvät mahdollisuudet edetä Mestarien liigan loppuotteluun pelattuaan välierien ensimmäisessä osaottelussa Bayern Münchenin kanssa 2-2 tasapelin. Los Blancos joutui ottamaan Allianz Arenalla pitkiä jaksoja vastaan kotijoukkueen ollessa aloitteellisempi osapuoli.

Bayern Münchenin ja Real Madridin välisestä ensimmäisestä osaottelusta povattiin tasaista vääntöä, jollainen siitä myös lopulta muodostui.

Madrid aloitti maalinteon 24. minuutilla Vinicius Juniorin toimesta Toni Kroosin puhkaistua Bayernin linjan kauniilla pystysyötöllä. Tauolle siirryttiin vieraiden johdossa, mutta Bayern sai yritykselleen palkinnon ennen tunnin täyttymistä.

Leroy Sane tasoitti puntit komealla yksilösuorituksella. Peli näytti kääntyvän isäntien eduksi, kun Harry Kane latasi pallon reppuun rangaistuspotkusta.

Vini Jr kruunasi kuitenkin iltapuhteensa toisella osumallaan, joka syntyi niin ikään pilkulta.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti myönsi, että tiukasta taistelusta huolimatta esitys jätti toivomisen varaa.

– Tulos on hyvä, mutta olisimme voineet pelata paremmin. Paras hetkemme oli toisen puoliajan alussa, kun he tekivät kaksi maalia, italialaismanageri totesi AS:n mukaan.

– Bayern on erittäin vaarallinen joukkue. He olivat parhaimmillaan ja me emme. Meidän täytyy parantaa ensi viikolla, Ancelotti jatkoi.