Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Brassitähden dopingkäsittelyssä uusi käänne! – Valitus tuottamassa tulosta?

Gabriel Barbosa, Flamengo.
AOP

Brasilialainen jalkapalloilija Gabriel “Gabigol” Barbosa voi jatkaa pelaamista, kun hänen valituksensa dopingsääntöjen rikkomisesta on käsittelyssä, tapausta käsittelevä urheilun välitystuomioistuin totesi tiistaina.

Flamengon brasilialaishyökkääjä Gabriel Barbosalle mätkäistiin aikaisemmin kahden vuoden pelikielto dopingmääräysten rikkomisesta. Barbosa riitautti kuitenkin Brasilian antidopingtuomioistuimen tekemän päätöksen.

Hänen katsottiin välttäneen dopingtestiä huhtikuussa 2023, jonka jälkeen hänet määrättiin kilpailukieltoon ensi vuoden huhtikuuhun asti. Barbosa on vakuutellut syyttömyyttään koko käsittelyn ajan.

– Korostan, etten koskaan yrittänyt vältellä tai huijata yhdessäkään testissä. Luotan siihen, että minut todetaan syyttömäksi valituksessani, Barbosa kommentoi ESPN:n mukaan aiemmin.

Barbosa on kuulunut Flamengon parhaimpien pelaajien joukkoon jo vuosien ajan ja on päässyt nauttimaan menestyksestä Etelä-Amerikassa.

Barbosa oli osa Brasilian olympiajoukkuetta, joka voitti kultaa vuonna 2016. Tuolloin superlupaava nuorukainen hankittiin kovien odotusten saattelemana Inter Milaniin, mutta ura Euroopassa ei saanut koskaan tuulta alleen.

Mies palasi takaisin kotimaahansa vuonna 2019 ja on auttanut joukkueensa kaksi kertaa Copa Libertadoresin mestaruuteen.

Kahden vuoden kilpailukielto tarkoittaisi todennäköisesti miehen ammattilaisuran päättymistä riolaisjoukkueen paidassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat