Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

King Power Stadiumilla pelataan ensi kaudella jälleen Valioliigaa! – “Jamie Vardy on Leicester”

Jamie Vardy, Leicester City.
AOP

Leicester City vahvisti paluunsa Valioliigaan voittamalla Preston North Endin maanantai-iltana 3-0 numeroin. Jamie Vardy oli Kettujen suurin sankari tehtyään kaksi maalia.

Enzo Maresca kehotti Jamie Vardya jäämään Leicesteriin, ja jatkamaan mahtavaa uraansa joukkueen paidassa.

Entinen Englannin maajoukkuehyökkääjä, Vardy oli ilmiliekeissä maanantai-iltana ja teki kaksi maalia, kun Leicester varmisti paluunsa korkeimmalle sarjatasolle voittamalla Prestonin mukavasti 3-0. King Power Stadiumilla pelataan näin ollen ensi kaudella Valioliigaa jälleen lyhyen Championship-visiitin jälkeen.

37-vuotiaan Vardyn sopimus päättyy kauden lopussa, mutta hän on vakuuttanut haluavansa jatkaa pelaamista. Vuonna 2020 Valioliigan maalikuninkuuden nimiinsä vieneen Vardyn palvelukset kiinnostavat muuallakin, mutta Maresca paljasti haluavansa hänet ensi kaudeksi joukkueeseensa.

– Jamie Vardy on Leicester. Jamie Vardy on aina tehnyt maaleja ja hän tulee jatkamaan sitä vielä 40-45-vuotiaana. Se on hänen veressään tehdä maaleja. Olemme onnekkaita, että hän on pelaajamme, Maresca hehkutti Daily Mirrorin mukaan.

– Nyt lopetamme (kauden), meillä on peli lauantaina, ja sitten istumme alas. Mutta minun tuntemukseni on, että hän jää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat