Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen kohuhyökkääjä kertoo näkemyksensä mestaruustaistosta: “Kaikki on mahdollista Arsenalin kohdalla”

Arsenal
Pixabay

Emmanuel Adebayor varoittaa Tykkimiehiä pudottamasta pisteitä mestaruustaistossa ennen joukkueen kolmea viimeistä ottelua.

Arsenal piti paineet tiukasti mestaruutta puolustavan Manchester Cityn yllä otettuaan dramaattisen 3-2-voiton Tottenhamista sunnuntaina pelatussa Pohjois-Lontoon derbyssä.

Mikel Artetan joukkue johti puoliajalla 3-0 ja kesti sen jälkeen Spursin väkevän rynnistyksen saadakseen kolme äärimmäisen tärkeää pistettä.

Voitto vei Arsenalin neljän pisteen erolla Valioliigan kärkeen, mutta Man City kuroi eron yhteen vain pari tuntia myöhemmin voittamalla Nottingham Forestin 2-0 City Groundilla.

Etu on tällä hetkellä ottelun vähemmän pelanneen Man Cityn puolella, mutta Arsenal voi painostaa Pep Guardiolan joukkuetta valtavasti, jos se voittaa kolme viimeistä peliään.

Kun otetaan huomioon Arsenalin ylivertainen maaliero, se pakottaisi Manchester Cityn voittamaan kaikki neljä jäljellä olevaa otteluaan, kun taivaansiniset jahtaavat ennätyksellistä neljättä peräkkäistä mestaruutta.

Emmanuel Adebayor, joka pelasi yli 100 ottelua Arsenalissa ennen siirtymistään Man Cityyn ja Tottenhamiin, ei kuitenkaan ole varma, että Gunners pystyy jatkamaan voittoputkeaan kauden ratkaisukierroksilla.

– Kaikki on mahdollista Arsenalin kohdalla, koska me kaikki tiedämme, miten hyvin he voivat pelata. Heillä on hyvin nuori ja erittäin lahjakas joukkue, Adebayor tuumi.

– Mutta olenko varma, että he saavat yhdeksän pistettä (jäljellä olevista peleistä)? En ole varma. Mitä tahansa voi tapahtua. Näimme pari viikkoa sitten, että he hävisivät kotonaan Aston Villalle.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga