Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Erik ten Hag kylvi tuhon siemenen jo kauan sitten? – “Menetti kaikkien kunnioituksen”

Erik ten Hag
AOP

Hollantilaislegenda Wesley Sneijder vihjaa, että Erik ten Hag sinetöi oman kohtalonsa lähes 18 kuukautta sitten, kun hän ajautui välirikkoon Cristiano Ronaldon kanssa.

Cristiano Ronalo raivostutti sekä managerinsa, että Manchester Unitedin seurahierarkian, kun hän antoi marraskuussa 2022 Piers Morganille haastattelun, jossa hän sanoi, ettei hän “kunnioita” Erik ten Hagia ja kritisoi Glazerin perheen johtamistapoja.

Ronaldo oli ollut riidoissa managerinsa kanssa jo kauan ennen tätä, alkaen hänen päätöksestään poistua stadionilta kauteen valmistavasta ystävyysottelusta Rayo Vallecanoa vastaan ennen päätösvihellystä.

Kaksikon välit jatkuivat myrskyisinä myös tämän jälkeen, jonka jälkeen Ronaldon aika Old Traffordilla alkoi vääjäämäättä ajautua kohti päätöstään.

Portugalilaistähden antama kohuhaastattelu oli viimeinen niitti, jonka myötä hän oli vapaa etsimään itselleen uutta työnantajaa.

Ronaldon kanssa Real Madridissa takavuosina pelannut Wesley Sneijder uskoo, että ten Hag menetti Unitedin pukukopin luottamuksen tapauksen seurauksena.

– Hän (ten Hag) teki virheen kilpaillessaan Ronaldon kanssa ja menetti kaikkien kunnioituksen. Hän odotti, että tilanne olisi kääntynyt hänen edukseen, mutta niin ei tietenkään käynyt. Kaikki pitivät häntä hulluna.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga