Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Onko tässä ManU:n tuleva manageri? – Takavuosien mestarivahti kertoo mielipiteensä: “Hänestä välittyy auktoriteetti”

Thomas Tuchel, päävalmentaja, Bayern Munchen.
AOP

Peter Schmeichel uskoo, että Thomas Tuchel toisi riittävästi auktoriteettia Manchester Unitediin ja pystyisi ottamaan joukkueen päävalmentajan pestin vastaan, jos Erik ten Hagille näytetään ovea kauden päätteeksi.

Erik ten Hag on kovan paineen alla Old Traffordilla, eikä Manchester Unitedin 1-1-tasapeli Valioliigan lilliputteihin lukeutuvan Burnleyn vieraana juurikaan auttanut hollantilaista. Tulos jätti ManU:n peräti 13 pisteen päähän taulukossa neljäntenä olevasta Aston Villasta.

Näyttää siltä, että ten Hagin tulevaisuus saattaa riippua FA Cupin loppuottelusta Manchester Cityä vastaan, mutta joidenkin tietojen mukaan hänen sopimuksensa on päättymässä riippumatta siitä, miten Wembleyllä ensi kuussa käy.

Zinedine Zidanea, Ruben Amorimia, Gareth Southgatea ja Roberto De Zerbiä on viime viikkoina yhdistetty tehtävään, sillä ten Hag ei ole vielä saanut julkista luottamuslausetta uudelta osaomistajalta Sir Jim Ratcliffelta.

ManU:n entisellä tähtivahdilla, Peter Schmeichelilla on oma suosikkinsa tehtävään.

– Pidän Thomas Tuchelista. Minulla on ollut ilo haastatella häntä pari kertaa, ja hänen jalkapallotietämyksensä on fantastisella tasolla. Minä vain pidän hänestä, sillä hänessä on jotakin. Hänestä välittyy auktoriteetti, Schmeichel mietti.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga