Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Tästä syystä Real Madrid kieltäytyi Harry Kanen hankinnasta!

Florentino Pérez puheenjohtaja Real Madrid
AOP

Real Madrid jätti viime kesänä väliin mahdollisuuden hankkia Harry Kane, koska se häiritsi tulevia suunnitelmia Kylian Mbappen värväämisestä, lähteet väittävät.

Harry Kanen edustama Bayern München toivottaa Real Madridin tervetulleeksi Allianz Arenalle Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa tiistai-iltana.

Englannin kapteeni siirtyi viime kesänä baijerilaisten vahvuuteen lapsuudenseurastaan Tottenham Hotspurista ja lopetti lähes kaksi vuosikymmentä kestäneen yhteistyönsä Spursin kanssa.

Ennen kuin Kane allekirjoitti sopimuksen Bayernin kanssa, hänet yhdistettiin useisiin muihin seuroihin, kuten Manchester Unitediin ja Real Madridiin.

90min kertoo, että Los Blancosin manageri Carlo Ancelotti halusi hankkia uuden tähtihyökkääjän Karim Benzeman yllättävän lähdön jälkeen, ja Kane oli hänen mieluisin vaihtoehtonsa.

Madridin presidentti Florentino Pérez kuitenkin torjui Ancelottin pyynnön, koska hän ei halunnut tuoda toista hyökkääjää joukkueeseen ennen Kylian Mbappen odotettua saapumista kesällä.

Perez oli sen kannalla, että Madrid pelaisi kuluvan kauden pääosin ilman puhdasta keskushyökkääjää. Joukkueen ainoa varsinainen kärkipelaaja on tällä kaudella ollut Espanyolista lainalla oleva Joselu. Benzeman tehot ovatkin jakautuneet useamman pelaajan harteille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga