Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Ancelotti paljastaa syyn supertähden vaihtokomennukselle: “Hän palaa parhaalle tasolleen”

Jude Bellingham, Real Madrid.
AOP

Real Madridin manageri Carlo Ancelotti paljastaa, että hän otti Jude Bellinghamin pois kentältä Bayern Müncheniä vastaan pelatussa ottelussa, koska keskikenttäpelaaja ei ollut täydessä kunnossa loukkaantumisen jäljiltä.

Jude Bellingham on nauttinut säkenöivästä ensimmäisestä kaudesta Madridissa. Englantilaisen esitys jäi kuitenkin vaisuksi Mestarien liigan välieräparin avausosassa Bayern Müncheniä vastaan Allianz Arenalla.

Leroy Sane ja Harry Kane tekivät maalit baijerilaisille Vinicius Juniorin vastattua Los Blancosin molemmista osumista.

Englannin maajoukkuemies vaihdettiin 75 minuutin jälkeen kentältä yhdessä Madridin avausmaalin syöttäneen Toni Kroosin kanssa. Kaksikko korvattiin Luka Modricilla ja Brahim Diazilla.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Madridin päävalmentajalta, Carlo Ancelottilta kysyttiin selitystä nähdyille muutoksille.

– Tarvitsimme vain hieman lisää energiaa, Ancelotti sanoi 90minin mukaan.

– Kroos pelasi erittäin hyvän pelin ja Bellinghamilla oli kramppi, mutta penkillä oli tuoreita jalkoja ja jotain piti muuttaa. Minulla on työkaluja käytettävissäni ja minun täytyy hyödyntää niitä.

– Hän (Bellingham) palaa parhaalle tasolleen. Hän oli loukkaantunut, mikä vaikutti häneen, mutta tänään hän ei ollut parhaimmillaan. Keskiviikkona (ensi viikolla) hän on taas 100-prosenttisessa kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga