Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

UCL-välierät jatkuvat keskiviikkona todellisella huippuottelulla! – Pystyykö Dortmund vastaamaan PSG:n haasteeseen?

Borussia Dortmundin kotiareena, Signal Iduna Park.
AOP

Mestarien liigan toisessa välieräparissa kohtaavat Borussia Dortmund ja Paris Saint-Germain. Signal Iduna Parkilla käytävä kamppailu pyörähtää käyntiin klo 22:00.

Mestarien liigan välierät jatkuvat keskiviikkona jälleen mielenkiintoisella kohtaamisella. Tiistaina nähdyn Bayern Münchenin ja Real Madridin välisen avausosan jälkeen myös keskiviikkoisesta kamppailusta on lupa odottaa jännittävää näytöstä.

Viime kaudella äärimmäisen lähelle Bundesliigan mestauutta päässyt Borussia Dortmund on jäänyt kuluvalla sesongilla kauas parhaastaan kotoisessa pääsarjassaan.

Joukkue pitää kirjoitushetkellä viidettä sijaa hallussaan, kun kolme ottelua on pelaamatta. Paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheessa näyttää turvatulta, mutta odotukset kauteen lähdettäessä olivat luonnollisesti korkeammalla.

Mestarien liigan välieriin eteneminen on kuitenkin erittäin kova saavutus keltapaidoilta, eikä Edin Tercizin miehistöllä ole tässä vaiheessa muuta kuin voitettavaa.

Vastus on kuitenkin äärettömän kova, sillä vastaan asettuu PSG.

Luis Enriquen valmentaman joukkueen ainoa tavoite on tuoda UCL-kannu ensimmäistä kertaa Pariisiin, joten tähtisikermä tulee tekemään kaikkensa finaalipaikan eteen.

Nämä joukkueet ovat pelanneet viime vuosina useita tasaisia kamppailuja, joten samaa lienee jälleen luvassa. On erittäin mahdollista, että puntit ovat tasan Pariisissa pelattavaan toiseen osaotteluun lähdettäessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga