Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Tuchel harmitteli hukattuja tilaisuuksia: “Real teki sen, mitä se tekee kaikille vastustajilleen”

Thomas Tuchel ohjeisti omiaan Mestarien liigan välierässä.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Bayern München ja Real Madrid avasivat välierät viihdyttävällä kamppailulla, joka päättyi 2-2 tasalukemiin. Saksalaisjoukkueessa vallitsi taiston jälkeen kaksijakoiset tunnelmat, mutta usko finaalipaikkaan on edelleen kova.

Bayern Münchenille jäi jonkin verran jossiteltavaa UCL-välierän ensimmäisestä osaottelusta Real Madridia vastaan.

Kotonaan pelannut saksalaisjoukkue loi pelin aikana enemmän tekopaikkoja ja vei pallonhallinnan nimiinsä, mutta Real osoitti jälleen kerran laatunsa iskemällä tappavan tehokkaasti omista tilaisuuksistaan.

2-2 loppulukemien myötä kaikki jäi auki toiseen osaotteluun, joka pelataan ensi viikolla Santiago Bernabeulla. Luvassa lienee jälleen kerran viihdyttävä näytös kahden Euroopan jättiläisen välillä.

Bayernin manageri Thomas Tuchel kertoi oman näkemyksensä avausosasta seuran verkkosivuilla.

– Pelasimme todella hyvin ensimmäiset 10-15 minuuttia, ja meidän olisi pitänyt mennä johtoon. Sitten kuitenkin poikkesimme suunnitelmastamme, pelasimme hitaammin ja epävarmemmin. Päästimme maalin, joka ei helpottanut tilannetta.

– Ensimmäisellä puoliajalla ei tapahtunut paljon mitään. Toisella jaksolla pelasimme paremmin ja aggressiivisemmin, mutta sitten Real teki sen, mitä se tekee kaikille vastustajilleen. He tekivät kaksi maalia kahdesta mahdollisuudestaan.

– Tämä tuntuu oudolta, mutta tilanne on nyt hyvin selvä. Meidän on voitettava, jotta pääsemme Wembleylle. Tilanne on edelleen 50-50.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga