Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Thomas Tuchel heitti pelaajansa bussin alle! – “Ei ollut mitään tarvetta puolustaa niin aggressiivisesti”

Min-jae Kim, Bayern Munchen.
AOP

Viime kaudella Napolin mestaruuden takuumiehiin lukeutuneen Min-jae Kimin pelit Bayer Münchenissä ovat sujuneet vaihtelevissa merkeissä. Thomas Tuchel kritisoi topparin esitystä tiistaisessa Mestarien liigan ottelussa Real Madridia vastaan.

Bayern Münchenin ja Real Madridin välisestä avausottelusta muodostui juuri niin pienten marginaalien kamppailu kuin osattiin odottaa. Bayern oli ottelussa ajoittain kuskin paikalla, mutta Madrid onnistui aina iskemään takaisin.

Vieraitten avausmaali syntyi Toni Kroosin pelattua upean pystysyötön Vinicius Jr:lle. Lähimpänä brassihyökkääjää tilanteessa ollut Min-jae Kim ei lukenut pallon lentorataa oikein, eikä pystynyt katkaisemaan hyökkäystä.

Bayernin manageri Thomas Tuchel syytti Kimiä myös Realin toisesta maalista, joka syntyi rangaistuspotkusta.

– Hän otti ensimmäisen askeleen liian aikaisin Viniciusta vastaan ensimmäisessä maalissa, eikä saanut katkaistua Toni Kroosin syöttöä. Hän spekuloi ja oli liian aggressiivinen, Tuchel tylytti Daily Mailin mukaan.

– Toinen maali syntyi valitettavasti jälleen virheen seurauksena.

– Olimme tilanteessa viidellä kahta vastaan, joten numerot olivat meidän puolellamme. Ei ollut mitään tarvetta puolustaa niin aggressiivisesti Rodrygoa vastaan. Sillä hetkellä, kun Eric (Dier) oli valmiina auttamaan, hän (Kim) kaatoi hänet (Rodrygon).

– Valitettavasti heidän laadullaan tällaisista virheistä rangaistaan. Sellaista kuitenkin tapahtuu. Meidän on jatkettava eteenpäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga