Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Ranskalle hurja isku! – PSG:n tähtipuolustaja sivuun EM-miehistöstä? – “Ei näytä kovinkaan positiiviselta”

Lucas Hernandez, PSG.
AOP

Paris Saint-Germainin puolustaja Lucas Hernandez joutuu tuoreiden tietojen perusteella jättämään väliin kesän EM-kisat, kun hänen polvensa nivelsiteet repesivät hänen keskiviikkoisessa Mestarien liigan tappiossa Borussia Dortmundia vastaan. 28-vuotias Hernandez joutuu lähteiden mukaan leikkaukseen.

Lucas Hernandez loukkasi vasemman polvensa Mestarien liigan ottelussa Borsussia Dortmundia vastaan. Tilanne oli PSG:n kannalta muutenkin epäonninen, sillä sen seurauksena Niclas Fullkrug iski ottelun ainoaksi jääneen maalin. Hernandez palasi tämän jälkeen kentälle hetkeksi, ennen kuin hänet korvattiin Lucas Beraldolla.

Hernandezille vakavat loukkaantumiset eivät ole vieraita.Vuoden 2022 MM-kisoissa häneltä repesi ristiside oikeasta polvesta Ranskan avausottelussa Australiaa vastaan.

Hänen viimeisin vammansa on tuntuva takaisku Ranskan valmentajalle Didier Deschampsille, joka julkistaa joukkueensa 16. toukokuuta Saksassa 14. kesäkuuta alkaviin Euroopan mestaruuskilpailuihin.

– Minulla ei ole uutisia Lucas Hernandezista. Se ei näytä kovinkaan positiiviselta. Mutta odotamme, että lääkärit analysoivat tilanteen, PSG:n valmentaja Luis Enrique sanoi Yahoo Sportsin mukaan keskiviikon ottelun jälkeen.

Hernandez on kuulunut tälläkin kaudella PSG:n luottopelaajiin. Ennen vammaansa mies ehti pelata 11 Mestarien liigan ottelua ja 27 Ligue 1-kamppailua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024