Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Vain kolmen pelaajan asema turvattu Unitedissa? – ten Hag ojensi mediaa: “Niin kauan, kun olen työskennellyt täällä…”

Erik ten Hag tulistui mediassa esitetyistä väitteistä.
AOP

Erik ten Hag vastaa väitteisiin, joiden mukaan kaikki paitsi kolme Manchester Unitedin pelaajaa ovat tänä kesänä myynnissä.

Tällä viikolla kerrottiin, että Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo ja Rasmus Hojlund ovat ainoat koskemattomat pelaajat Manchester Unitedin joukkueessa.

Mediassa liikkuneiden huhujen mukaan United olisi valmis kuuntelemaan tarjouksia kenestä tahansa muusta joukkueen pelaajasta.

Erik ten Hagilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa huhuista ja hän leimasi ne valheellisiksi.

– Tämä on vitsi. Niin kauan kuin olen työskennellyt täällä, joka kesä, jokaisen siirtoikkunan aikana, noin 200 pelaajaa on kiinnostunut Manchester Unitedista. Teimme hieman tutkimusta. Ei pidä paikkaansa, hollantilaismanageri vastasi talkSPORTIN mukaan.

– Ja myös joka kesä myymme kaikki joukkueemme pelaajat, joten te (mediat) teette kaikki valheelliset otsikot.

Ten Hag jatkoi lehdistön ojentamista Unitedia koskevan uutisoinnin osalta.

– Mielestäni on syytä olla rauhallinen ja ottaa myös vastuuta, kun tekee tällaisia otsikoita. Miettikää, etsikää hyvä lähde, jos väitteissä on jotain perää, mutta tämä on täyttä roskaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga