Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean maalintekijälle kritiikkiä! – “En vain tiedä, onko hän sellainen pelaaja”

Nicolas Jackson, Chelsea.
AOP

Maalinteko on ollut yksi Chelsean suurimmista ongelmista tällä kaudella. Osittain tähän on vaikuttanut Nicolas Jackson, joka ei ole viimeistellyt toivotulla tavalla saamistaan tilaisuuksista. Sky Sportsin asiantuntija Jamie Redknapp on epäileväinen nuoren hyökkääjän tulevaisuuden suhteen.

Chelsea hankki 22-vuotiaan Nicolas Jacksonin viime kesänä Villarrealista 37 miljoonalla eurolla. Senegalilaistähti solmi mammuttimaisen, peräti kahdeksan vuoden sopimuksen valioliigaseuran kanssa.

Jackson on tällä kaudella esiintynyt Bluesissa 40 ottelussa tehden 14 maalia viiden syöttöpisteen lisäksi. Hyökkääjä on kuitenkin ollut hyvin tuhlaileva maalin edessä, etenkin suurten pelien tärkeillä hetkillä, kuten FA Cupin välierässä Manchester Cityä vastaan.

Vasta 22-vuotialla Jacksonilla on vielä runsaasti aikaa parantaa, mutta Sky Sportsin asiantuntija Jamie Redknapp ei usko hänen voivan nousta seuraavalle tasolle.

– Hän pääsee niin moneen hyvään tekopaikkaan. En vain usko, että hänestä tulee koskaan kliinistä maalintekijää. En vain tiedä, onko hän sellainen pelaaja, Redknapp mietti CaughtOffsiden mukaan.

Jackson vastasi osittain Redknappille iskemällä Chelsealle maalin torstaisessa 2-0 voitossa Tottenham Hotspuria vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga