Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Entinen valioliigajyrä ryöpyttää Liverpool-tähteä: “En ole koskaan nähnyt yhtä itsekästä pelaajaa”

Mohamed Salah, Liverpool.
AOP

Liverpoolin legenda Graeme Souness syyttää Mohamed Salahia siitä, että hän katoaa kuvasta silloin, kun hänen joukkueensa tarvitsee häntä eniten. Souness ennakoi egyptiläisen jättävän joukkueen kesällä.

Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salah on tehnyt vain kaksi maalia kahdeksassa viimeisessä liigaottelussaan.

Salah on joutunut kovan arvostelun kohteeksi, koska hänen vaisu vireensä on osunut samaan aikaan huonojen tulosten kanssa, kun punaiset putosivat Eurooppa-liigasta ja näkivät Valioliigan mestaruushaaveidensa hiipuvan.

Entinen valioliigajyrä Graeme Souness väitti, että Salah ei ole ollut paikalla silloin, kun Liverpool olisi todella tarvinnut hänen panostaan.

– Kun tilanne muuttuu vaikeaksi ja hänen olonsa tehdään ahtaaksi, Salah katoaa pelistä, Souness kommentoi 90minin mukaan.

– Viime kaudella Old Traffordilla Lisandro Martinez juoksi hänen yli aikaisessa vaiheessa, ja loppupelin ajan Salah katseli olkansa yli Martinezin perään. Hän ei pidä tuosta pelin osa-alueesta ja varoo satuttamasta itseään.

– Uskon, että Salah on jättämässä Liverpoolin. Hän on ollut loistava, mutta jos hän siirtyy Saudi Pro Leagueen, hänestä tulee suurin tähti sillä puolella maailmaa. En ole koskaan nähnyt yhtä itsekästä pelaajaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset