Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kapteeninnauha vaihtoon? – Seuralegenda hehkuttaa läpimurtokautta pelaavaa englantilaista: “Jos on yksi pelaaja…”

Conor Gallagher, Chelsea.
AOP

John Terry ylistää Conor Gallagherin johtajuutta ja myöntää, että hän näkisi keskikenttäpelaajan mielellään Chelsean kapteenina myös tulevaisuudessa.

Conor Gallagher, 24, on kipparoinut Chelseaa tällä kaudella loukkaantumisista kärsineen Reece Jamesin poissaollessa. Gallagheria on kehuttu peliesityksiensä lisäksi, myös siitä, miten hän on auttanut kokemattomia joukkuetovereitaan vaikeiden vaiheiden läpi.

John Terry, joka johdatti omalla peliurallaan Chelsean viiteen Valioliigan mestaruuteen ja Mestarien liigan voittoon toimiessaan Bluesin kapteenina, paljasti olevansa tyytyväinen siihen, miten Gallagher on toiminut Jamesin sijaisena.

– Pidän Conorista. Olen tuntenut hänet nuoresta asti. Kun katson häntä nyt Chelsean fanina, ajattelen, että jos on yksi pelaaja, jonka haluaisin kantavan kapteeninnauhaa, se on hän, Terry kommentoi Football.Londonin mukaan.

Terryn kehuista huolimatta Gallagherin tulevaisuus Stamford Bridgellä on kaikkea muuta kuin varma. Hänen nykyistä sopimustaan on jäljellä alle 18 kuukautta ja häntä on linkitetty aiemmin muun muassa Tottenham Hotspuriin.

Lontoolaisjoukkueen manageri Mauricio Pochettino tyytyi aiemmin toteamaan, ettei Gallagherin kohtalo ole hänen käsissään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga