Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hurjat maalikarkelot Anfieldillä! – Tottenhamin Mestarien liiga -haaveille kova kolaus

Liverpool kaatoi Tottenhamin Valioliigassa 4-2
AOP

Liverpool ja Tottenham laittoivat kunnon maalijuhlat pystyyn Anfieldillä Valioliigassa sunnuntaina.

Valioliigan sunnuntai huipentui Liverpoolin ja Tottenhamin väliseen huippuotteluun. Kumpikaan joukkue ei viime aikoina aivan parhaimmillaan ole ollut, mutta ottelusta odotettiin kuitenkin tasaista vääntöä. Sellaista ei kuitenkaan nähty, vaan Liverpool näytti liljanvalkoisille kaapin paikan tylyllä tavalla.

Tottenhamilla olisi ollut loistava mahdollisuus kuroa eroa neljäntenä olevaan Aston Villaan kiinni ja parantaa mahdollisuuksiaan Mestarien liigan paikkaan, mutta Ange Postecogloun miehistö heräsi taisteluun auttamatta liian myöhään.

Viimeisiä otteluitaan Jürgen Kloppin alaisuudessa pelaava Liverpool puolestaan lähti otteluun nälkäisenä. Se oli heti alkuminuuteista lähtien energinen ja Klopp saikin seurata kentän laidalta omiensa vapautunutta peliä tyytyväisenä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin lähestulkoon täysin yhtä päätä, kun Liverpool painoi päälle ja Tottenham yritti muutamilla vastahyökkäyksillä saada mitään pelistä irti. Mohamed Salah aloitti isäntien maalinteon reilun vartin kohdalla ja Andy Robertson tuplasi johdon juuri ennen taukoa.

Toisella jaksolla Harvey Elliot pääsi riistämään pallon naiivisti puolustaneelta Emerson Royalilta ja keskitti sen Tottenham-maalille, missä korkeimmalla ilmassa ollut Cody Gakpo puski isäntien kolmannen.

Elliot pääsi itse viimeistelemään joukkueensa neljännen upealla laukauksella kuudentoista tuntumasta, aivan Tottenham-maalin ylänurkkaan.

Spurs heräsi viimein taisteluun 4-0 tilanteessa. Brassitähti Richarlison sekä Heung-Min Son iskivät kumpikin maalit viiden minuutin sisään ja ottelun loppu näyttikin kovin erilaiselta. Spurs sai täysin uuden vaihteen silmään, mutta auttamatta vain liian myöhään. Liverpool juhli lopulta 4-2 voittoa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga