Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid tavoittelee Liverpool-puolustajaa alennettuun hintaan!

Trent Alexander-Arnold, Liverpool.
AOP

Real Madrid on raporttien mukaan kiinnostunut hankkimaan Liverpoolin puolustajan Trent Alexander-Arnoldin kesän siirtoikkunassa.

Liverpool on valmistautumassa muutosten kesään, sillä Jürgen Klopp ilmoitti aiemmin tänä vuonna lähtevänsä Anfieldiltä kauden päätteeksi.

Feyenoordia luotsaavan Arne Slotin on määrä korvata Klopp Merseysidellä, kun taas useiden pelaajien tulevaisuus on ilmassa.

Trent Alexander-Arnoldin, Virgil van Dijkin ja Mohamed Salahin sopimusten viimeinen vuosi on alkamassa kauden lopussa. Huhujen mukaan yksi tai kaksi joukkueen avainpelaajaa saattaa olla pakkaamassa laukkujaan jo tänä kesänä.

Football365 kertoo, että Real Madridin presidentti Florentino Perez tutkii erilaisia vaihtoehtoja tuoda Alexander-Arnold Santiago Bernabeulle alennettuun hintaan.

Perezillä on päätäntävalta siitä, tehdäänkö Madridissa peliliikkeitä Alexander-Arnoldin suhteen.

Joukkueen huhutaan kuitenkin etsivän pitkän aikavälin korvaajaa ikääntyvälle Dani Carvajalille ja brittipuolustajan uskotaan pystyvän täyttämään hänen saappaansa.

Englantilaisen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 70 miljoonaa euroa, mutta hänen uskotaan olevan kaupan hieman tätä pienemmällä summalla.

Real Madrid on raportoidusti valmis lyömään pöytään 60 miljoonaa saadakseen sopimuksen aikaiseksi, joten aika näyttää riittääkö tämä Redsin johtoportaalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga