Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Viimeiset valssit? – Onko toissavuoden jättihankinta lähdössä Liverpoolista?

Darwin Nunez, Liverpool.
AOP

Liverpoolin hyökkääjä Darwin Nunez on tiettävästi poistanut kaikki Liverpooliin viittaavat kuvat Instagram-tililtään huhujen keskellä, joiden mukaan uruguaylainen voisi lähteä Anfieldiltä tänä kesänä.

24-vuotias Darwin Nunez on pelannut Valioliigassa vaihtelevasti sen jälkeen, kun hän liittyi seuraan, ja Jürgen Klopp, joka on ollut hänen tärkein puolestapuhujansa, on nyt lähdössä kesällä. Arne Slotin tulo on tuonut mukanaan epävarmuutta keskushyökkääjän tulevaisuudesta.

Hiljattain rantautuneet raportit ovat yhdistäneet Nunezia FC Barcelonaan, sillä Blaugrana haluaa mahdollisesti luopua Robert Lewandowskista tänä kesänä.

Sillä välin Nunez on Football Espanan mukaan poistanut tililtään kuvia itsestään Liverpoolin paidassa, joka saattaa kertoa hänen tyytymättömyydestä oloonsa Anfieldillä.

Nunezin mahdollisen Barca-siirron tiellä on kuitenkin joitakin suuria muttia. Lewandowskin sopimusta on vielä vuosi jäljellä, ja hän on useaan otteeseen julkisesti ilmoittanut haluavansa pysyä seurassa.

Tämän myötä Barcelonan pitäisi löytää taloudellisen paketin kasaamiseen, joka sopisi Liverpoolille.

Tässä vaiheessa kaikki on vielä huhujen asteella, mutta Nunez on toiminnallaan heittänyt runsaasti vettä myllyyn itseensä koskevien siirtohuhujen osalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga