Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: ManU-puolustaja loppukaudeksi sivuun! – Ten Hagilla riittää päänvaivaa

Harry Maguire
AOP

Manchester United vahvistaa, että keskuspuolustaja Harry Maguire joutunee todennäköisesti lasaretin puolelle loppukauden ajaksi hänen saatuaan lihasvamman harjoituksissa.

Keskuspuolustus on ollut viime aikoina Erik ten Hagin suuri huolenaihe, ja Harry Maguire on ollut ainoa luonnollinen vaihtoehto kyseiselle tontille viime viikkoina. Lisandro Martinez, Raphaël Varane, Victor Lindelöf, Jonny Evans ja Willy Kambwala ovat kaikki kärsineet vammoista.

Ten Hagin päänsärky on nyt pahentunut sen jälkeen, kun United vahvisti 90minin mukaan Maguiren tarvitsevan kolme viikkoa toipumiseen lihasvammasta, joka ajoituksensa vuoksi päättää hänen valioliigakautensa.

Maguiren odotetaan olevan kunnossa tänä kesänä pelattaviin EM-kisoihin mennessä, mutta hänellä on edessään kilpajuoksu aikaa vastaan ennen 25. toukokuuta Manchester Cityä vastaan pelattavaa FA Cupin loppuottelua.

Lyhyellä tähtäimellä ten Hagilla on kuitenkin edessään valtava ongelma, sillä hän saattaa olla ilman ainoatakaan varsinaista keskuspuolustajaa maanantaina Crystal Palacea vastaan pelattavassa ottelussa.

Evans on palannut harjoituksiin, mutta hänen pelikuntonsa on toistaiseksi vielä arvoitus. Martinezin, Varanen, Lindelofin tai Kambwalasta tilanteista ei ole tullut lisäpäivityksiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga