Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcan kulisseissa kuohuu! – Superlupauksen agentilta voimakas purkaus Xavin suuntaan!

Vitor Roque, FC Barcelona.
AOP

Barcelona aikoo jättää huomiotta uhkavaatimuksen, jonka Vitor Roquen agentti Andre Cury esitti Katalonian radiossa sunnuntai-iltana tapahtuneen purkauksensa aikana. Cury vaati, että joko Xavi Hernandez peluuttaa Roqueta tai hänen asiakkaansa etsii uuden joukkueen.

Vitor Roquen aika Barcelonassa ei ole missään nimessä sujunut toivotulla tavalla. Brasilian liigassa pelaavan Athletico Paranaensen paidassa huimia otteita esittäneeseen nuorukaiseen kohdistui suuret odotukset, mutta toistaiseksi näyttöpaikat ovat jääneet vähiin.

Roquelle ei tunnu löytyvän säännöllistä roolia Xavi Hernandezin alaisuudessa, joka on saanut pelaajan agentin Andre Curyn suunniltaan. Mediassa esitettyjen väitteiden mukaan Xavi on kertonut nuorukaiselle, että tämän olisi parempi siirtyä lainalle säännöllisen peliajan toivossa.

Cury latasi sunnuntaina katalonialaisella radiokanavalla oman vastineensa Xaville ja vaati, että Roqueta peluutetaan tai hän lähtee pysyvällä siirrolla muualle.

Football Espanan mukaan Barcelona ei kiinnitä juurikaan huomiota Curyn varoituksiin. Heidän näkemyksensä on, että kukaan seuran ulkopuolinen ei määrittele seuran siirtopolitiikkaa eikä pelaajavalintoja.

Näin ollen brassihyökkääjän asema tuskin paranee Curyn purkauksen jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga