Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Joko vihdoin, FC Barcelona? – Cityn portugalilaistähti tekemässä EM-kisojen jälkeen päätöksen jatkostaan

Bernardo Silva, Manchester City.
AOP

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Bernardo Silva haluaa, että hänen tulevaisuutensa ratkeaa kesän EM-kisojen loppuun mennessä. Portugalilaistaituria on viety huhuissa jo pidemmän aikaa FC Barcelonan vahvuuteen.

Bernardo Silva on ollut oleellinen osa Manchester Cityn viime vuosien menestystarinaa. 29-vuotias Silva on saavuttanut Cityn pelinutussa viisi Valioliigan mestaruutta, kaksi FA Cupia ja pitkään himoitun Mestarien liigan voiton.

Silva saapui brittikentille vuonna 2017 esiinnyttyään tätä ennen edukseen Benfican ja AS Monacon vahvuudessa.

Seitsemän menestyksekkään Pep Guardiolan alaisuudessa vietetyn vuoden jälkeen Silvan on uskottu olevan kiinnostunut uudesta haasteesta. Tässä kohtaa esiin on noussut FC Barcelona, joka on tiettävästi ollut kiinnostunut Silvasta jo useamman vuoden ajan.

Silvan on kerrottu rakastavan Barcelonan kaupunkia ja toivovansa jonain päivänä voivansa pelata Blaugranan väreissä. Kataloniassa portugalilainen saisi myös useita tuttuja pelaajia rinnalleen, sillä tällä hetkellä joukkuetta edustaa Joao Cancelo ja Ilkay Gundogan, jotka ovat molemmat tuttuja Citizensin paidasta.

90minin saamien tietojen mukaan Silva haluaa tehdä päätöksen ensi kauden seurastaan kesän EM-kilpailujen jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga