Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: David Moyes saamassa potkut! – Tässä on skottimanagerin seuraaja?

Julen Lopetegui
AOP

West Ham United on raporttien mukaan tehnyt Julen Lopeteguin kanssa alustavan sopimuksen, kun joukkue on aikaisessa hankkiutua eroon nykyisestä manageristaan David Moyesista.

Paineet ovat kasvaneet tasaisesti David Moyesin ympärillä ja viikonloppuna Chelsealta tullut 5-0 selkäsauna saattoi olla viimeinen niitti. Skottivalmentajan sopimus päättyy kesällä, eikä sille olla näillä näkymin tekemässä jatkoa. West Ham on voittanut vain kolme valioliigaottelua vuonna 2024.

Moyes johti West Hamin viime kaudella Konferenssiliigan voittoon päättäen seuran 43 vuoden odotuksen pokaalista. Skotti on myös valmentanut Hammersin kaksi kertaa peräkkäin Valioliigan seitsemän parhaan joukkoon, mutta nyt seinä näyttää tulleen vastaan.

West Ham aloitti myös kuluvan kauden lupaavasti, sillä se voitti kymmenen ensimmäisestä 18 valioliigaottelustaan ja Eurooppa-liigassa lontoolaiset ylsivät aina puolivälieriin asti.

Mutta useat raskaat tappiot – sunnuntain 5-0 häviö Chelsealle oli viides kerta, kun joukkue on päästänyt viisi maalia tai enemmän kaikki kilpailut huomioituna – ovat tehneet Moyesin sopimuksen jatkamisen yhä epätodennäköisemmäksi.

Miehen seuraajan uskotaan olevan jo valmiina, sillä 90min uutisoi, että entinen Wolverhampton-luotsi Julen Lopetegui on jo sopinut alustavasti tarttuvansa tehtävään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga