Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Inter Milan suunnittelee todellisia myyntitalkoita! – Saako ManU vihdoin haluamansa?

Denzel Dumfries, Inter Milan.
AOP

Tuoreiden lähteiden mukaan Inter Milanin Denzel Dumfries haluaa siirtyä Man Unitediin eikä kuuntele tarjouksia Valioliigan keskikastin seuroilta. Milanolaisten kerrotaan olevan valmis myymään ainakin Valentin Carbonin 30 miljoonalla eurolla ja Marko Arnautovicin vain 5 miljoonalla eurolla.

Inter on jo vahvistanut joukkuettaan Mehdi Taremin ja Piotr Zielinskin hankinnoilla, mutta oven uskotaan käyvän myös toiseen suuntaan. Serie A:n mestarit raportoidusti valmiita hankkiutumaan eroon viidestä pelaajastaan.

Täksi kaudeksi Giuseppe Meazzalle saapunut Marko Arnautovic ei ole onnistunut vakuuttamaan Interin seurajohtoa ja lähteiden mukaan hänet ollaan valmiita myymään viidellä miljoonalla eteenpäin.

Niin ikään siirtohuhuissa olleen Denzel Dumfriesin hintalappu on Football Italian mukaan 25-30 miljoonaa euroa. Hollantilaispuolustajan sopimus päättyy kesäkuussa 2025, eikä hän ole vielä päässyt sopimukseen jatkosta sinimustien kanssa.

Uusimpien raporttien mukaan useat valioliigaseurat ovat kiinnostuneita 28-vuotiaasta Dumfriesista, mutta hän ei halua siirtyä keskikastin joukkueeseen ja toivoo saavansa sopimuksen Manchester Unitediin. Miehen ei kuitenkaan uskota yrittävän pakottaa siirtoa, sillä jatko Interissä ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Kolmas pelaaja, joka on mahdollisesti päätymässä kauppatavaraksi, on Valentin Carboni. Lupaavalle argentiinalaishyökkääjälle on mätkäisty 30 miljoonan euron hintalappu ja hänen palveluksensa kiinnostavat ainakin Fiorentinaa ja West Ham Unitedia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A