Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lopun alkua? – Erik ten Hag pyysi kannattajilta anteeksi nöyryyksen jälkeen: “Totaalinen rimanalitus”

Erik ten Hag soimi joukkueensa esitystä.
AOP

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag myönsi, että hänen joukkueensa jäi kakkoseksi kaikilla osa-alueilla Crystal Palacea vastaan koetussa 4-0-tappiossa maanantai-iltana.

Manchester United oli ilman huomattavaa määrää ykkösjoukkueen tähtiä, mukaan lukien kapteeni Bruno Fernandes, mutta joukkueen esitys Crystal Palacea vastaan oli tästä huolimatta kaikilla mittareilla ala-arvoinen.

Palace rynni kotonaan Selhurst Parkilla puhtaaseen 4-0 voittoon Michael Olisen kahdella maalilla sekä Jean-Philippe Matetan ja Tyrick Mitchellin osumilla.

ManU on voittanut vain yhden seitsemästä edellisestä valioliigaottelustaan, jonka myötä Erik ten Hagin asema joukkueen päävalmentajana on kaikkea muuta kuin taattu.

Hollantilaismanageri oli pelin jälkeen pahoillaan punaisten kannattajien puolesta.

– On sanomattakin selvää, että tämä oli totaalinen rimanalitus. Emme esiintyneet niin kuin halusimme, emmekä pelanneet riittävän hyvin. Olemme todella pettyneitä, ten Hag sanoi 90minin mukaan.

– Fanimme pysyivät tukenamme ja meidän olisi pitänyt jatkaa taistelua heidän tavoin.

– Kaikelle on aina syynsä, ja kaikki voivat katsoa puolustuslinjaamme. Meillä on suuria ongelmia, mutta lopulta meidän tulisi pärjätä paremmin tilanteesta huolimatta. Tulimme jyrätyiksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga