Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ex-pelaajilta kovia väitteitä ManU:n nykytilasta! – Meneekö tämä mies hukkaan ten Hagin alaisuudessa? – “Ei minkäänlaista vaikutusta”

Steve McClaren (vas.) ja Erik ten Hag.
AOP

Potkuhuhut Erik ten Hagin yllä saivat lisää vettä myllyyn maanantaina, kun Manchester United kärsi nöyryyttävän 4-0 tappion Crystal Palacen vieraana. Kaksi entistä ManU-pelaajaa osoittaa syyttävän sormensa kohti hollantilaismanageria.

Manchester Unitedin entiset pelaajat Michael Owen ja Paul Scholes kyseenalaistavat sen, saako Erik ten Hag kaiken irti valmennusryhmästään. ManU:n synkkä pytki jatkui maanantaina neljän maalin tappiolla Crystal Palacea vastaan.

Sekä Owen, että Scholes työskentelivät ten Hagin apuvalmentajan Steve McClarenin alaisuudessa peliuriensa aikana, mutta eivät näe hänen kädenjälkeään Manchester Unitedin nykyisessä joukkueessa.

– Olemme pelanneet Steve McClarenin alaisuudessa, hän on valmentanut meitä, hänen työnjälkensä ei ole nähtävillä tämän joukkueen pelaamisessa, Owen tuumi FourFourTwon:n mukaan.

– Hän on loistava valmentaja ja tuota joukkuetta ei ole valmenneta ollenkaan. McClaren ei missään nimessä ole ykkösjoukkueen valmentaja, ex-hyökkääjä jatkoi.

– Minusta kaikki viittaa siihen, ettei hän (McLaren) koske tuohon joukkueeseen. Manageri ei varmaan anna hänen tehdä sitä, Scholes puolestaan väitti.

– Kaikki ajattelevat, että olimme loistava joukkue, joka hyökkäsi ja hallitsi kaikkia pelejä.

– Joskus pelasimme parempia joukkueita vastaan, jolloin Steve McClaren laati erilaisia harjoituksia varmistaakseen, että pysäytimme muut joukkueet ja saimme etäisyydet kuntoon, erityisesti keskikentällä.

– Hänellä ei ole ollut minkäänlaista vaikutusta tuohon (ten Hagin) joukkueeseen. Hän on paras valmentaja, joka minulla on koskaan ollut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga