Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Virgil van Dijkilta järisyttävä paljastus tulevaisuudestaan! – “Tulen olemaan osa sitä”

Virgil van Dijk, Liverpool.
AOP

Liverpoolin kapteeni Virgil van Dijk vakuuttaa, että hän on osa valtavaa siirtymävaihetta, joka käynnistyy virallisesti, kun Jürgen Klopp lähtee Anfieldiltä kauden päätteeksi.

Virgil van Dijkilla on enää vuosi jäljellä sopimustaan, jonka myötä hollantilaiskolossin tulevaisuutta Anfieldillä on kyseenalaistettu. Jürgen Kloppin lähes yhdeksänvuotisen valtakauden päättymisen jälkeen Merseysidellä tulee väistämättä olemaan suuri myllerrys ja myös van Dijkin jatko on nostettu tapetille.

Van Dijk kuitenkin vakuuttaa olevansa onnellinen seurassa, joka on matkalla kohti uutta aikakautta.

– Nyt keskittymisemme on kahdessa viimeisessä pelissä, ja sitten seura keskittyy siihen, kuka on uusi manageri. Tulossa on suuri siirtymä, ja olen osa sitä, van Dijk paljasti The Indenpendentin mukaan.

– Minulla ei ole mitään (muuta) sanottavaa, koska ei ole mitään uutisia. Luulen, että seura on hyvin kiireinen sen kanssa, kuka tulee olemaan uusi manageri, ja se on kaikkein tärkeintä.

– Kuten sanoin, olen erittäin onnellinen täällä, rakastan seuraa, joka on myös nähtävillä. Se on iso osa elämääni, enempää en voi sanoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga