Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Lähde: Valioliigan jättiläiset läpimurtokautta pelaavan superjuniorin kintereillä!

Desire Doue, Rennes.
AOP

Arsenal on tiettävästi yksi monista englantilaisseuroista, jotka pitävät Rennesin teini-ikäistä Desire Douea silmällä. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan läpimurtoa Ligue 1:ssä on verrattu Wayne Rooneyn tekemään läpimurtoon Valioliigassa vuonna 2002.

Rennesin ykkösmiehistöön raketin lailla noussut Desire Doue on päättämässä toista kauttaan joukkueen runkopelaajana. Doue on toistaiseksi iskenyt 29 pelaamansa Ligue 1-ottelun aikana kunnioitettavat neljä maalia ja viisi maalisyöttöä.

Ei ole siis mikään ihme, että hänen dynaamiset esityksensä ovat herättäneet laajaa ihailua ympäri Eurooppaa.

Daily Expressin saamien raporttien mukaan Arsenal valmistautuu kilpailemaan hänen allekirjoituksestaan, kun todennäköisesti väistämätön siirtokamppailu käydään tänä kesänä.

Myös Manchester United on kilvassa mukana, jonka lisäksi Aston Villa, Chelsea ja Newcastle United ovat seuranneet tarkkaan Douen edistymistä.

Valioliigan jättiläisillä on luultavasti taloudellinen etulyöntiasema Barcelonaan ja Napoliin nähden, jotka ovat myös kiinnostuneita nuorukaisesta.

18-vuotiaan Douen läpimurtoa on verrattu Wayne Rooneyn vastaavaan, kun englantilaisikoni nousi Britteinsaarilla kaikkien tietoisuuteen teini-ikäisenä.

Ranskan nuorisomaajoukkueissa pelanneen Douen debyytti Les Bleusin ykkösmiehistössä lienee vain ajan kysymys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1