Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Kun kaikkea ei voi ostaa: PSG:n mahalaskulle tyly arvio! – “Tällä tasolla siitä joutuu maksamaan”

PSG
Pixabay

Paris Saint-Germain jäi jälleen ilman pitkään tavoittelemaansa Mestarien liigan pystiä, kun joukkueen matka päättyi välierissä sitkeästi taistelleen Borussia Dortmundin käsittelyssä. Asiantuntija Richie Sadlierilta ei herunut juurikaan sympatiaa ranskalaisseuran suuntaan.

Yksi Euroopan rikkaimmista seuroista, PSG epäonnistui jälleen karmaisevalla tavalla maanosan tärkeimmän kilpailun kriittisimmillä hetkillä.

Kotimaansa pääsarjaa mielin määrin hallitseva tähtisikermä ei ole koskaan päässyt juhlimaan Mestarien liigan voittoa, eikä mahdollisuudet siihen todennäköisesti kasva Kylian Mbappen lähdettyä.

Borussia Dortmund onnistui siinä, missä PSG ei. Saksalaisjoukkueen kollektiivinen puolustuspelaaminen ja tehokkuus olivat myrkkyä pariisilaisille, jotka roikkuivat jälleen kerran yksittäisten pelaajien onnistumisten varassa.

Asiantuntija Richie Sadlier lyttää PSG:n seurakulttuurin ja kertoo uskovansa, että kulissien takana on jotain pahemman kerran pielessä.

– Heidän seurassaan on kyse pukuhuoneen suurimpien tähtien egojen hemmottelusta eikä työmoraalin kehittämisestä. Sellaisen työmoraalin, joka vallitsee kaikkien muiden kilpailussa jäljellä olevien joukkueiden pukuhuoneissa. Tällaisia asioita ei voi hankkia, jos niitä ei löydy joukkueen sisältä.

– PSG:n tärkeimmillä pelaajilla on ollut aina enemmän arvovaltaa kuin valmentajilla. Kun joukkueen yleinen kulttuuri sietää tällaista, siitä joutuu ennen pitkää maksamaan.

Lähde: Balls.ie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga