Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Onnistuuko Bayern hurjassa tempussa Bernabeun hornankattilassa? – “Kaikki riippuu yksityiskohdista”

Manuel Neuer, FC Bayern Munchen.
AOP

Real Madrid ja Bayer München ratkovat tänään Mestarien liigan toisen finaalipaikan kohtalon. Real lähtee kotonaan pelattavaan otteluun hienoisena suosikkina, mutta Bayern-vahti Manuel Neuerilla riittää luottoa omiensa iskukykyyn.

Bayern Münchenillä on edessään tehtävä, jossa yksikään joukkue ei ole onnistunut tällä kaudella tai viimeisen vuoden aikana, ja se on voittaa Real Madrid Santiago Bernabeulla.

Keskiviikkoillan ottelun panoksena on paikka Wembleyllä pelattavassa finaalissa.

Saksalaisjoukkueen maalivahti Manuel Neuer korostaa pelirohkeuden tärkeyttä ennen toista osaottelua, mutta vakuuttaa, että Bayern pystyy hyödyntämään Realin heikkouksia.

– Kaikki riippuu yksityiskohdista. Olemme äärimmäisen keskittyneitä, eikä kukaan halua tehdä virheitä. Vastassamme on hieno joukkue, jonka tunnemme hyvin. Tiedämme, mitkä ovat heidän heikkoutensa ja vahvuutensa.

– Emme voi pelätä, meidän on luotettava vieressä olevaan joukkuetoveriin ja käännettävä ympäristö ja paine positiiviseksi, Neuer kertoi Football Espanan mukaan.

Bayernin kannalta hyvä asia on se, että puolustuksen johtohahmoihin lukeutuva Matthijs de Ligt on jälleen pelikuntoinen. Neuer korosti hollantilaistopparin tärkeyttä.

– Olemme iloisia saadessamme hänet takaisin. Hän tekee puolustuksesta vakaamman, vaikuttaa kehonkielellä ja muodostaa erittäin harmonisen parivaljakon yhdessä Dierin (Eric) kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga