Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Lähde: Espanjalaismanagerin tulevaisuudelle sinetti UCL-välieräpettymyksen jälkeen!

Luis Enrique, päävalmentaja, PSG.
AOP

Luis Enrique jatkaa PSG:n managerina ensi kaudella, lähteet tietävät kertoa. Jos huhut pitävät paikkaansa, on kyseessä merkittävä luottamuslause espanjalaismanagerin suuntaan, sillä joukkue jäi jälleen tavoitteistaan tällä kaudella.

PSG on aiemminkin erottanut managereita joukkueen Mestareiden liiga -taipaleen päätyttyä ennen aikojaan, mutta tuoreet raportit kertovat, että Luis Enrique saa jatkaa tehtävässään.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Pariisissa ollaan tuoreesta pettymyksestä huolimatta tyytyväisiä Enriquen työhön. Seuran johdossa uskotaan, että entinen Barca-luotsi voi viedä seuraa eteenpäin.

Keskiviikkona 54 vuotta täyttävä espanjalaisvalmentaja allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen liittyessään PSG:hen viime kesänä, ja hän saattaa aloittaa neuvottelut jatkosta pian.

Enrique on nauttinut tällä kaudella seuran kannattajien suurta suosiota ja Parc des Princesillä on laulettu hänen nimeään jokaisen PSG:n ottelun aikana.

Enriquella riittää työnsarkaa ensi kaudella, jos hän aikoo saada kasaan joukkueen, jolla on eväät taistella Mestarien liigan voitosta.

PSG on menettämässä Kylian Mbappen Real Madridiin, jonka myötä megatähtien virta ulos Pariisista on jatkumassa. Viime vuosina joukkueen ovat jättäneet muun muassa Lionel Messi ja Neymar.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1