Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayernin viimevuotinen siirtokohde vihdoin liikkeellä? – Fabrizio Romano ottaa kantaa valioliigatähden tilanteeseen

Joao Palhinha, Fulham.
AOP

Fulhamin keskikenttäpelaaja Joao Palhinha on asiantuntija Fabrizio Romanon yksi seurattavan arvoisista pelaajista kesän siirtomarkkinoilla. Cottagersin tähteä on linkitetty aiemmin muun muassa Bayern Müncheniin ja Liverpooliin.

Lontoolaisseura Fulhamin kaudesta on vaikea löytää juurikaan positiivisia asioita. Yksi poikkeus tässä on kuitenkin ollut Joao Palhinha, joka on jälleen pelannut vahvan sesongin joukkueen keskikentällä.

Kuten hyvin tiedetään, portugalilainen oli jo viime vuonna lähellä siirtoa Saksan mahtiseura Bayern Müncheniin, mutta diili peruuntui h-hetkellä. Bayern saattaa olla kesällä jälleen Palhinhan kintereillä, mutta paljon riippuu siitä, kenet seura asettaa managerin paikalta väistyvän Thomas Tuchelin tilalle.

Tämän vuoden puolella myös Liverpoolin on uutisoitu tarkkailevan Palhinhaa ja harkitsevan sopimuksen tarjoamista. Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano ottaa pelaajan tilanteeseen kantaa.

– Joao Palhinhasta kirjoitettiin paljon viime kesänä, kun hän oli lähellä lähteä Fulhamista, ja siirto Bayerniin kariutui myöhään.

– Tilanne on hiljentynyt viime viikkoina ja kuukausina, ja vaikka nyt ei tapahdu mitään, odotan, että tässä saagassa tapahtuu taas pian liikettä, Romano kertoi CaughtOffsidelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga