Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ranskalaislegendalta kova väite valioliigatulokkaasta: “Voi tehdä 30 maalia ensi kaudella”

Nicolas Jackson, Chelsea.
AOP

Emmanuel Petit kehottaa Chelseaa luopumaan Victor Osimhenin ja Alexander Isakin tavoittelusta ja keskittymään joukkueen nykyiseen hyökkääjään Nicolas Jacksoniin.

Chelsean odotetaan yleisesti hankkivan uuden keskushyökkääjän tänä kesänä, kun luotettavan maalintekijän etsintä jatkuu.

Napolin huippukärki Victor Osimhenia on jo pitkään yhdistetty siirtoon Stamford Bridgelle, ja hän on itse lietsonut spekulaatioita useaan otteeseen.

Newcastlen taiteilu seuran taloudellisen tasapainon kanssa saattaa puolestaan tarkoittaa sitä, että joukkue on joutumassa myymään kauden päätyttyä useita tähtipelaajiaan.

Tässä yhteydessä katseet ovat kääntyneet Aleksander Isakin suuntaan, jonka on uskottu olevan avoin maisemanvaihdokselle.

Chelsean tiedetään pitävän Osimhenin lisäksi Isakin tilannetta tarkalla silmällä, mutta entisen valioliigapelaajan Emmanuel Petit’n mukaan sinisten tulisi pitää rahansa.

– Useat Chelsean pelaajat ovat nostaneet tasoaan edellisissä peleissä ja Jackson on yksi heistä. Olen varma, että hän tulee tekemään enemmän maaleja, kun he paranevat kollektiivisesti, ja tähän mennessä hänellä on ollut hyvä ensimmäinen kausi, Petit kertoo.

– Jos Pochettino jatkaa, hän vain paranee. Olen varma, että hän voi tehdä 30 maalia ensi kaudella. Chelsea ei tarvitse Osimhenia tai Isakia, ranskalainen vakuuttaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset