Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ex-valioliigatykki nimeää suosikkinsa ManU:n seuraavaksi päävalmentajaksi: “Hänellä riittää luonnetta ja karismaa”

Zinedine Zidane
AOP

Louis Saha nimeää Zinedine Zidanen “unelmavalinnakseen” Manchester Unitedin seuraavaksi manageriksi. Saha kertoo uskovansa, että ikonisella ranskalaisella on “luonnetta ja karismaa” kääntää seuran onni.

Nöyryyttävä 4-0-tappio Crystal Palacea vastaan maanantai-iltana lisäsi entisestään Erik ten Hagin paineita. Hollantilainen joutui jälleen puolustamaan asemaansa tappion jälkeen ja vakuutti olevansa edelleen oikea mies tehtävään.

Manchester Unitedin on jotenkin nostettava itsensä ylös nurmen pinnasta, kun joukkue valmistautuu vastaanottamaan viikonloppuna Valioliigan kärkijoukkue Arsenalin Old Traffordille.

Vaikka United on tiettävästi päättänyt olla erottamatta ten Hagia ennen FA Cupin loppuottelua, laajalle levinneiden tietojen mukaan 54-vuotiaan päävalmentajan loppu häämöttää riippumatta Wembleyllä saavutetusta tuloksesta.

Esiin on noussut useita nimekkäitä seuraajaehdokkaita, joista entinen United-peluri Louis Saha nimeää suosikkinsa.

Zinedine Zidanella riittää luonnetta ja karismaa valmentaa Manchester Unitedia. Hän edustaa tätä lajia upealla tavalla.

– Olen varma, että jos hän siirtyy mihin tahansa seuraan, hänellä olisi sama vaikutus. Haluan kuitenkin, että se tapahtuu Unitedissa. Toivoisin, että Erik ten Hag voisi tuoda seuralle tärkeitä pokaaleja, mutta en näe sen tapahtuvan tällä hetkellä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga