Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin italialaistähti tehnyt päätöksen jatkostaan: “Minulla riittää vielä saavutettavaa”

Jorginho
AOP

Italian maajoukkueessa Euroopan mestaruutta kolme vuotta sitten juhlinut Jorginho on tehnyt päätöksen jatkostaan. Arsenalin keskikenttäpelaaja on allekirjoittanut lontoolaisten kanssa uuden vuoden mittaisen jatkopahvin.

Valioliigakauden lähestyessä loppuaan usean Arsenal-pelaajan tulevaisuus on nostettu tapetille. Muun muassa Jorginhon jatko on ollut yksi suurimmista puheenaiheista, sillä hänen sopimuksensa oli umpeutumassa kesäkuun lopussa.

Näin ollen italialaisen seuraavasta peliliikkeestä on riittänyt spekulaatioita ja häntä on linkitetty useampaan suuntaan ja etenkin paluuta Serie A:han on pidetty realistisena vaihtoehtona.

Nyt miehen tulevaisuudelle on kuitenkin saatu varmuus, sillä hän on lyönyt puumerkkinsä uuteen vuoden mittaiseen jatkosopimukseen, jossa on 12 kuukauden mittainen jatko-optio.

– Olen todella iloinen voidessani jatkaa. Meillä ei ollut paljoakaan keskusteltavaa, koska tunnen oloni niin hyväksi täällä, Jorginho kommentoi Fabrizio Romanon Daily Briefing -julkaisun mukaan.

– On tärkeää tietää, kuinka paljon minua arvostetaan ja että minun haluttiin jäävän. Uskon, että minulla riittää vielä saavutettavaa, sen takia jatkan, italialainen päätti.

Jorginhon peliminuutit ovat jatkosta huolimatta ovat kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys, sillä Mikel Artetalla on käytettävissään runsaasti vaihtoehtoja keskikentälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga