Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Hurjat palkkavaatimukset vesittämässä jättisiirron! – Chelsea ja Aston Villa luopumassa leikistä

Nico Williams, Athletic Bilbao.
AOP

Chelsea ja Aston Villa ovat huhujen mukaan molemmat luopumassa aikeista hankkia Athletic Bilbaon Nico Williams tämän palkkavaatimusten vuoksi.

Nico Williamsia, 21, on linkitetty alkuvuoden aikana useisiin valioliigaseuroihin loistavan kauden jälkeen. Osa hänen perässään olleista seuroista on kuitenkin tuoreiden tietojen mukaan viilentänyt kiinnostustaan.

Espanjan maajoukkuemies allekirjoitti uuden sopimuksen Athletic Bilbaon kanssa joulukuussa. Sopimukseen on kirjattu 50 miljoonan euron arvoinen vapautuslauseke, joka luultavasti merkitsisi suhteellisen vaatimatonta siirtokorvausta.

Pelaajan henkilökohtaiset ehdot ovat kuitenkin osoittautumassa kompastuskiveksi lähdön suhteen. Williams ansaitsee tällä hetkellä noin 200 000 euroa viikossa, ja 90minin mukaan hän toivoo tuntuvaa palkankorotusta.

Lähteet kertovat, että sekä Chelsea että Aston Villa ovat seuranneet Williamsia, mutta eivät todennäköisesti vakiinnuta kiinnostustaan nuorukaisen vaatimusten takia.

Chelsealla riittää vaihtoehtoja Williamsin pelipaikalle, joten Länsi-Lontoossa tuskin painetaan paniikkinappulaa, vaikka diili Williamsin kanssa jäisikin haaveeksi.

Villa yritti viime kesänä hankkia Williamsin, mutta asia ei edennyt, jonka jälkeen birminghamilaisseura päätyi sen sijaan hankkimaan Moussa Diabyn Bayer Leverkusenista.

Tuoreiden tietojen valossa näyttää siltä, että Williams joutuu etsimään uutta työnantajaa Britteinsaarten ulkopuolelta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga