Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madrid marssi finaaliin! – Thomas Tuchel löysi syyllisen tappiolle: “Tunnemme olomme petetyiksi”

Thomas Tuchel
AOP

Real Madridin ja Bayern Münchenin välisestä Mestarien liigan välieräottelusta ei draamaa totisesti puuttunut. Saksalaiset olivat vielä parikymmentä minuuttia ennen loppua kiinni finaalipaikassa, mutta Madrid nousi tapansa mukaan kuilun partaalta rinnalle ja ohi.

Santiago Bernabeulla pelattu Mestarien liigan jälkimmäinen semifinaaliottelu tarjosi hurjaa draamaa.

Bayern München oli pelin alussa helisemässä Real Madridin kovan prässin kanssa ja valkopaidat määrittivät pelin tempon mieleisekseen.

Avausmaalista vastasivat kuitenkin vieraat, kun Alphonso Davies kiskaisi joukkueensa johtoon komean yksilösuorituksen jälkeen.

Realin tasoitusta saatiin odottaa aina 88. minuutille asti, kunnes Joselu viimeisteli Manuel Neuerin pudotettua pallon sylistään espanjalaishyökkääjän ulottuville.

Sama mies oli asialla lisäajan ensimmäisellä minuutilla ohitettuaan Neuerin toistamiseen Antonio Rüdigerin nappikeskityksestä.

Bayern sai pallon vielä kertaalleen isäntien verkkoon, mutta Matthijs de Ligtin osuma hylättiin paitsiona.

Saksalaisten päävalmentaja Thomas Tuchel, joka valmensi todennäköisesti viimeisen ottelunsa joukkueen peräsimessä, oli äimistynyt tuomaripäätöksestä.

– Linjatuomarin ja erotuomarin päätös oli katastrofaalinen. Tunnemme olomme petetyksi tuon päätöksen takia. Tämä oli valtava taistelu ja jätimme kaiken kentälle. Pääsimme melkein perille. Nyt meidän täytyy onnitella Real Madridia.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga