Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Silmukka kiristyy? – Valioliigamanageri kommentoi jatkoaan: “Ei olisi maailmanloppu”

Mauricio Pochettino, Chelsea.
AOP

Mauricio Pochettino kommentoi mahdollista lähtöään Chelseasta ja toteaa, ettei Stamford Bridgeltä poistuminen olisi maailmanloppu.

Chelsean johtoporras haluaa raportoidusti odottaa kauden päättymistä ennen kuin Mauricio Pochettinon jatkosta tehdään päätös.

Chelsean kausi on ollut pettymys, mutta peräkkäiset voitot West Hamista ja Tottenhamista ovat nostaneet joukkueen seitsemännelle sijalle, ja sinipaidoilla on vielä mahdollisuudet europeleihin.

Perjantaisessa lehdistötilaisuudessa ennen Chelsean matkaa Nottingham Forestin vieraaksi, Pochettino paljasti suunnittelevansa jo ensi kautta. Kun häneltä kysyttiin, tarkoittaako se, että hän jatkaisi tehtävässään, 52-vuotias argentiinalainen antoi mielenkiintoisia kommentteja.

– Kuule, sillä ei ole merkitystä. Tärkeintä on jatkaa työskentelyä. Jos olemme kaikki tyytyväisiä siihen mitä rakennamme täällä, seuran omistajat ja urheilujohtajat mukaan luettuina, niin täydellistä. Jos näin ei ole niin ehkä meidän on parempi erota, Pochettino kertoi ESPN:n mukaan.

– Kyse ei ole vain siitä, että Chelsea, omistajat tai, urheilujohtajat eivät olisi tyytyväisiä. Ehkä me (valmennusryhmä) emme ole tyytyväisiä, koska saavuimme tänne ja meillä oli tehtävä, mutta lopulta ei ole tapahtunut sitä, mitä odotimme.

– Ehkä me emme ole onnellisia. En sano, näin on, mutta on aina mahdollista, että toinen osapuoli ei halua jatkaa. Se ei ole ongelma. Se ei olisi maailmanloppu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga