Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pystyykö ManU yllätykseen kotonaan? – “Arsenalilla on huono rekordi täällä”

Gary Neville
AOP

Yksi valioliigaviikonlopun odotetuimmista otteluista pelataan Old Traffordilla, kun Manchester United ja Arsenal iskevät yhteen. Monen papereissa Gunners on pelissä itseoikeutettu voittajasuosikki, mutta Gary Neville ei usko lontoolaisten pääsevän pelistä helpolla.

Arsenal, joka on tällä hetkellä pisteen Manchester Cityn yläpuolella pelattuaan ottelun enemmän, vierailee sunnuntaina Manchester Unitedin kotipyhätöllä Old Traffordilla.

Jos Arsenal kahmii voitot kahdesta viimeisestä pelistään voitot Unitedia ja Evertonia vastaan, se päättää kauden 89 pisteeseen, joka lisäisi painetta mestaruutta puolustavalle Man Citylle.

Pep Guardiolan joukkue yltää 91 pisteeseen, jos se voittaa kolme viimeistä otteluaan, mutta jokainen lipsahdus avaa oven Arsenalille sen paremman maalieron vuoksi.

Entinen United-puolustaja Gary Neville ei kuitenkaan usko, että Arsenal saa mitään ilmaiseksi sunnuntaina.

– Arsenalilla on huono rekordi täällä (Old Traffordilla).

– Kolme asiaa nousee mieleeni. Ensinnäkin tämä on valtava peli Arsenalille. Toiseksi Unitedilla on kelvollinen kotitilasto isoja joukkueita vastaan. Ja kolmanneksi, Arsenalilla ei ole hyvät tilastot täältä.

– Arsenalin pitäisi voittaa, mutta en ole varma siitä. Uskon, että peli päättyy 2-2.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga