Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Pitäisikö tälle pelaajalle myöntää Ballon d’ Or? – “Häneltä ei puutu paljon”

Vinicius Jr pelaa huikaisevaa kautta Real Madridin sotisovassa.
AOP

Carlo Ancelotti kehui Vinícius Júnioria estoitta hyökkääjän autettua Real Madridin Mestarien liigan välierävoittoon Bayern Münchenistä. Ancelotti uskoo, että “tämä on Viníciuksen hetki”.

Vinícius Jr oli ällistyttävässä iskussa Real Madridin 2-1-voitossa Bayernista Bernabéulla keskiviikkona. Jälkimmäinen osaottelu toimi jatkona hänen hyvälle vireelleen, sillä hän oli tehnyt kaksi maalia viikko aiemmin pelatussa ensimmäisessä osaottelussa.

Vinícius, 23, on tehnyt 13 maalia La Ligassa tällä kaudella ja auttanut Madridia varmistamaan mestaruuden neljä ottelua ennen loppua.

– Hän on (maailman) parhaiden joukossa, valkopaitojen manageri Carlo Ancelotti sanoi ESPN:n mukaan perjantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Tämä on Viníciuksen hetki. Hän tuo valtavasti lisää pelaamiseemme. Hän on auttanut joukkueen Mestarien liigan finaaliin, ja hän auttoi joukkuetta voittamaan liigan.

Viníciuksen esitykset ovat herättäneet spekulaatioita siitä, että hän voisi olla ehdokas vuoden 2024 Ballon d’Orin voittajaksi.

– Sitä ei jaeta tänään, Ancelotti muistutti, kun häneltä kysyttiin, pitäisikö hyökkääjän saada palkinto.

– Häneltä ei puutu paljon. Hänellä on vielä yksi peli, (Mestarien liigan) finaali, ja Copa América tulossa. Jos hän pärjää hyvin finaalissa ja Copa Américassa, hän voi voittaa sen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga